IMPRESSZUM

I. Szolgáltató megjelölése

Roland Meinl Musikinstrumente GmbH & Co. KG
Musik-Meinl-Str. 1
91468 Gutenstetten

+49 9161 788-0
+49 9161 788-100

Székhely: Gutenstetten
Cégbíróság: Fürth HRA 6513
Közösségi adószám: DE167297929
WEEE-Reg.-szám.: DE 42852052


II. Használati tájékoztató

Az ebben az Internet-ajánlatban található információkat a tőlünk telhető legnagyobb gondossággal állítottuk össze, és azokat folyamatosan ellenőrizzük, frissítjük. Ennek ellenére semmiféle felelősséget nem vállalunk webhelyünk tartalmának helyességéért, időszerűségéért, teljességéért és folyamatos rendelkezésre állásáért. Nem garantáljuk, hogy Internet-ajánlatunk tartalmai alkalmasak a felhasználónak és a felhasználó céljaira. Kötelező jellegű felvilágosításokat, tanácsadást, javaslatokat vagy nyilatkozatokat kizárólag az ügyféllel folytatott egyéni megbeszélés keretében nyújtunk.

Más szolgáltatók webtartalmai tekintetében nem tartozunk felelősséggel, még akkor sem, ha a webhelyünkön hivatkozás található ezekre a webtartalmakra.

Webhelyünk tartalmára, kialakítására és felépítésére a szerzői jog védelme érvényes. A rendelkezésre bocsátott információk, szövegek és képek csak webhelyünk használóinak személyes használatára szolgálnak. Azokat kizárólag előzetes engedélyünkkel szabad sokszorosítani, vagy üzleti célokra felhasználni. Hiperhivatkozások – elsősorban deep linkek, befelé mutató (inline) linkek vagy frame-technológiás linkek – elhelyezése weboldalainkon előzetes írásbeli jóváhagyásunk nélkül nem engedélyezett. Fenntartjuk magunknak az Internet-ajánlatunk bármikor történő megváltoztatásának, kiegészítéseinek, rövidítéseinek vagy megszüntetésének a jogát.